Bouw Combinatie Eemnes | Over Ons

Over BCE

Bouw Combinatie Eemnes construeert, realiseert en innoveert. Van grootschalige  bouwprojecten tot renovaties en van verbouwingen tot utiliteitsprojecten. Voorop staan persoonlijk contact, het nakomen van afspraken en samen streven naar het allerbeste en mooiste resultaat. Bovendien zijn we gespecialiseerd in energiezuinig bouwen en hebben we de expertise in huis voor de renovatie van authentieke panden.

Persoonlijk contact
Bij BCE is het persoonlijke contact en advies het allerbelangrijkste. Elke offerte brengen wij persoonlijk bij u langs. Op die manier kunnen we onze opdrachtgevers precies uitleggen waarom bepaalde dingen zo gepland en begroot zijn. En als er dan onduidelijkheden zijn, ruimen we die voor aanvang van het project, uit de weg.

Wat we doen
Eigenlijk doen we alles: van renovaties tot aanbouw nieuwe villa’s. Onze kracht zit ‘m in het samenstellen van het juiste team voor de juiste opdracht. We werken al jaren samen met een flexibel team specialisten. Zo weten we precies welke specialist het beste past bij welke opdracht. En dat zorgt ervoor dat we altijd kwaliteit leveren. En we houden ons aan de planning.

Directeur BCE

Wim Rutger Duijst

Heeft veel ervaring als aannemer met grootschalige bouwprojecten. Heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Dat zie je terug in de resultaten. Vrijetijdshobby: fietsen.

Directeur BCE

Bernard Tollenaar

Vanaf 16e jaar werkzaam in de bouw en aannemersdiploma behaald.
In januari 2018 mede-eigenaar geworden van BCE. Getrouwd met Jenneke en trotse vader.

TESTIMONIALS

Raoul Meester
Meester Advocaten Amsterdam

Heel tevreden met de bouwwerkzaamheden door BCE. En dat wil wat zeggen voor een kritisch advocatenkantoor! Korte lijnen, komt afspraken na en werkt met prettig en gestructureerd personeel. Zelden zo'n nette bouwplaats gezien! Aanrader dus!

Saskia Kuipers
Verbouwing Koedijklaan Bussum

In 2007 besloten wij om ons huis aan te passen aan de ruimere woonwensen. Voorwaarde hierbij was dat de stijlkenmerken uit het begin van de 20e eeuw gewaarborgd bleven.
Een ingrijpende verbouwing die ons huis in volume heeft verdubbeld, die de charme van ons huis heeft onderstreept en waaraan je niet kan zien dat het ooit anders is geweest.
De offertebesprekingen met Wim waren prettig en verliepen in een vriendelijke informele sfeer. De knelpunten werden professioneel en met een goede dosis humor opgelost zodat we altijd tevreden elkaar de hand konden schudden. Gedurende de verbouwing hebben we met respect gekeken naar de mannen die oude ambachten met zoveel toewijding en kennis hebben uitgevoerd.
Het was fijn om een enorme verbouwing tot volle tevredenheid binnen de vastgestelde datum én binnen het vastgestelde budget gerealiseerd te zien. Na de klus hebben we regelmatig van de nazorg mogen genieten. Niet alleen van een kop koffie maar ook van de garantie; wij ervaren die als buitengewoon zorgvuldig en klantgericht. Dus Wim, als we strakjes kleiner gaan wonen dan zoeken we opnieuw een oud huis en kloppen we weer graag bij je aan.

Hans Tönjann
Verbouwing Vondellaan Bussum

In 2009 wilden wij een groot stuk aan ons huis bouwen. Door de goede verhalen van vrienden benaderden wij Wim Duijst.  De offerte was hoger dan gedacht maar door het vertrouwen dat onze vrienden ons gaven gingen wij akkoord. En daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Hele prettige en bekwame vaklieden liepen gedurende een aantal maanden door ons huis. Dat is belangrijk, zeker wanneer je in je huis blijft wonen. Het was een leuke periode en we kregen er een prachtig nieuw huis. Als we de eerste verdieping gaan verbouwen, bellen we zeker weer met Wim.

Leo Derksen
Nieuwbouw villa in Huizen

We hebben in 2009 besloten om een nieuw huis te laten bouwen in Huizen op dezelfde plek als waar we toen in een bungalow woonden. In 2010 is de bouw gestart en in 2011 zijn we verhuisd. Ik heb destijds voor Van Spanje gekozen omdat zij uitstekende referenties hadden van vrienden uit de buurt die  aanzienlijke verbouwingen door hen hadden laten uitvoeren. Mijn contact met Van Spanje was eigenlijk Van Spanje Eemnes, Wim Duijst c.s. De prijs was redelijk als je appels met appels vergelijkt. We vonden het met name van belang dat er met goede onderaannemers werd gewerkt. Dat is allemaal gebeurd. We zijn zeer tevreden…

Hans van der Ree
Stichting OKI Bussum

In 2011 hebben wij een groot kantoorpand in het centrum van Bussum aangekocht met fors achterstallig onderhoud. In het pand wilden wij een woonvoorziening maken voor acht jong-volwassenen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking, inclusief een appartement voor een inwonend zorgpaar. Na lange onderhandelingen met verschillende bouwbedrijven is het project uiteindelijk gegund aan Aannemersbedrijf van Spanje. Ons contactpersoon en aanspreekpunt was Wim Duijst van de vestiging Eemnes. De bouw, die ruim een jaar heeft geduurd, is uitstekend verlopen. Het project is binnen de gestelde termijn opgeleverd en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Het pand is voorzien van vele extra aanpassingen voor o.a. rolstoelgebruik en Wim en zijn team hebben zeer constructief meegedacht bij het vinden van praktische oplossingen die vervolgens werden toegepast. Ook de aftersales van Wim werd zeer op prijs gesteld en wij kunnen hem zonder meer aanbevelen.

Pieter Puijpe
Verbouwing Middenlaan Bussum

In 2006 hebben wij ons huis in Bussum ingrijpend laten verbouwen. Omdat het een huis uit 1895 is, met nogal wat bouwkundige gebreken, was dit een flinke klus die uiteindelijk bijna een jaar heeft geduurd. De samenwerking met Wim Duijst was gedurende de gehele bouwperiode zeer prettig. We werkten met een duidelijk gespecificeerd plan en we hebben op een betrouwbare wijze met Wim een lastige en ambitieuze verbouwing tot een goed einde kunnen brengen. Het eindresultaat is een mooi en goed afgewerkt huis, waar we nu al weer 7 jaar met veel plezier wonen.